Новини

Назад

Звернення до депутата: депутати вирішують питання благоустрою дворових територій

29 листопада 2017, 11:55
1163
Діяльність депутатського корпусу

Приходячи на прийоми до депутатів, городяни хочуть знайти підтримку і допомогу в прагненні утримувати свій двір у належному стані та зробити його максимально комфортним.

Звертаючись до депутата Геннадія Семеніхіна, мешканці будинку на проспекті Будівельників, 163, просили посприяти у благоустрою прибудинкової території. Наразі прохання жителів задоволено повною мірою: прибрано сухостій і траву, обрізано дерева, демонтовано старі та встановлено нові лавочки. «Єдиний момент - бетонні елементи демонтованих лавок КК «Західна» не може вивезти через відсутність транспортного засобу», -говорить депутат.

На сьогодні силами комунальних підприємств роботи з прибирання старих лавок з прибудинкової території виконані.

У свою чергу, мешканці будинку № 11 на вулиці Цибулько поскаржилися депутатові Владиславу Мирошниченку на відсутність теплоізоляції магістралі теплопостачання, що може привести до втрати температури носія в опалювальний період.

Співробітники «Маріупольтепломережі» комісійно провівши обстеження ділянки, виконали необхідний обсяг робіт, відновивши теплоізоляцію надземної теплотраси. Крім того, фахівці обрізали дикоростучий чагарник уздовж магістралі, щоб він не пошкодив ізоляційне покриття.