Новини

Назад

Чим живе КСН: в комітетах самоорганізації населення долають ожеледицю (ФОТО)

29 листопада 2017, 10:21
498
Діяльність депутатського корпусу

Після нетривалих опадів вночі та мінусової температури на вулицях Маріуполя утворилася ожеледь.

Для того, щоб жителі міста могли безперешкодно пересуватися, двірники вийшли на боротьбу з льодом ще рано вранці. Про це повідомляє голова КСН "Азовський" Надія Пісоцька. Вона розповіла: "Двірники посипають внутрішньодворові дороги. Прокинулися вранці - і за роботу. Пісок у нас є на Варганова, на Миколаївській. Про те, що буде ожеледь - ми не знали. Я особисто вийшла з дому на роботу - і дізналася".

Про те, як в КСН "Приморський" борються зі негодою, розповіла голова Маїна Четверикова: "Двірники посипають доріжки. Але поки не скрізь. На проїжджій частині машини йдуть - начебто нормально. До ожеледі були готові - посипний матеріал заготовлений".

У приватному секторі - КСНі "Слобідка-Гавань", в якому немає двірників, жителі самі біля своїх дворів відсипали доріжки піском. Голова Єлизавета Коновчук, яка особисто посипала ділянку вулиці до ЖД-вокзалу, зазначила, що пересуватися дорогою дуже складно: "Люди сердилися, ходити небезпечно. Дехто посипав біля свого двору піском, золи у нас немає. Тролейбуси не ходили до початку десятого - у нас крутий схил і їздити по такій ожеледі небезпечно".