Новини

Назад

Звернення до депутата: депутат Ніна Павлюк стурбована етичним змістом зовнішньої реклами в Маріуполі

27 листопада 2017, 11:36
1009
Діяльність депутатського корпусу

Депутат підняла питання про невідповідність моральним нормам реклами із зображенням відомої жінки в умовах, які не прийнято виставляти на публічний розголос. Такі непристойні білборди, на думку Павлюк, не повинні розташовуватися в Маріуполі.

З цього приводу депутат зазначила: "Така реклама викликала не тільки у мене багато негативних відгуків. Зі свого боку я звернулася до господаря, який розмістив її, з проханням прибрати зображення жінки . Він спочатку висловив невдоволення на моє зауваження, але потім пообіцяв протягом тижня все усунути. Вранці, 3 листопада, низ фото жінки на білборді був заклеєний, але все інше - залишилося без змін. На мій погляд, така реклама ганьбить моральне обличчя людини".

Для вирішення цієї проблеми Ніна Павлюк направила депутатське звернення секретарю ради Степану Махсмі. Головним управлінням міського будівництва і архітектури були з'ясовані всі адреси, де встановлені білборди з такими постерами. Потім відбулась розмова з рекламодавцем з проханням відкоригувати сюжет зовнішньої реклами. Після цього всі постери з цією рекламою були змінені - частина рекламної площі була заклеєна.

Депутат резюмує: "У соцмережах громадськість висловилася проти цього зображення. Етичний вид зовнішньої реклами був приведений до належного вигляду після моєї вимоги, висловленої директорові фірми і депутатського звернення до Степана Масхми. Головне, щоб таке не повторювалося. Я буду і надалі працювати в цьому напрямку - потрібно знайти законні шляхи зобов'язати міські управління перевіряти зовнішню рекламу на відповідність етичним нормам".