Новини

Назад

Проблеми жителів приватного сектору маріупольці озвучили на особистому прийомі секретаря ради Степана Махсми (ФОТОРЕПОРТАЖ)

21 листопада 2017, 16:05
898
Суспільство, Діяльність депутатського корпусу

Для того, щоб Степан Махсма посприяв у вирішенні проблем, з особистими та колективними проханнями маріупольці прийшли до нього на прийом.

Одна із заяв стосувалася важливих проблем мешканців вулиці Казанцева. Як вказали маріупольці, на їхньому провулку відсутнє освітлення, дорога розбита: "У нас мешкає багато дітей, людей похилого віку. Зараз рано темніє - можна отримати травму. Діти, повертаючись зі школи, йдуть у темряві". Також жителі торкнулися комунальної теми та проблеми транспортного доступу до їхньої частини вулиці. Степан Махсма, поспілкувавшись з мешканцями, резюмував, що будуть шукати варіанти вирішення проблем.

Маріупольці, які живуть на Трамвайній вулиці та провулку, озвучили прохання встановити дитячий майданчик в їхньому приватному секторі, відремонтувати дорогу та вирішити питання з проведенням каналізації. Степан Махсма, вислухавши всі прохання, запитав у жителів, які рішення вони бачать. В процесі діалогу прийшли до висновку, що первинне завдання - відсипати дорогу шлаком; каналізацію можна прокласти в частці з містом, беручи участь в конкурсі міні-проектів; дитячий майданчик в приватному секторі встановити не можна, але буде розглянута така можливість, якщо знайдеться відповідна ділянка землі.

Степан Махсма також вислухав жителів, які прийшли з особистими питаннями. По кожному з них маріупольці отримали роз'яснення, керівникам Департаментів та управлінь дані доручення для вирішення проблем.