Новини

Назад

У КСН «Перлинний» секретар ради Степан Махсма провів виїзну зустріч з жителями (ФОТОРЕПОРТАЖ)

10 листопада 2017, 15:25
533

Така форма спілкування з городянами у представника міської влади вже увійшла до практики. На них він дізнається не лише проблеми, які хвилюють жителів, але й розповідає про ті новини, які відбуваються в місті.

Сьогоднішня зустріч теж була побудована у формі діалогу. Степан Махсма розповів представником КСН, головам ОСББ і активним жителям про стаді - тури, які стартували в місті з 1 листопада.

Він відмітив, що такі екскурсії для КСН і ОСББ потрібні для того, щоб люди знали про нововведення на комунальних підприємствах, про позитивні тенденції їх роботи.

"І завдання КСНів донести цю інформацію до жителів. Тому за ініціативою міського голови Вадима Бойченка й були організовані такі екскурсії", - сказав Степан Махсма. У свою чергу голови ОСББ і КСН, які побували на стаді - турах поділилися своїми враженнями від побаченого. Вони розповіли, що приємно були здивовані від відвідування КП "Комунальник", диспетчерського пункту МТТУ, техніки "Автодора" і "Зелеснтроя". Дізналися про зміни в кращий бік, які там відбулися. "На загальних зборах будинку, ми обов'язково донесемо цю інформацію до мешканців", - сказав голова ОСББ "Світанок"(ін. Перемоги, 115) Сергій Вовк.

Степан Махсма розповів жителям про плани міста на майбутнє. Наприклад, великі об'єми робіт намічені по ремонту доріг, які виконуватиме маріупольський "Автодор" із залученням не лише місцевих, але іноземних фахівців. Секретар ради торкнувся і теми приватного сектора, відмітивши, що місто працює над концепцією його розвитку.

На закінчення зустрічі Степан Махсма повідомив, що в кожному районі працюватиме школа КСН, де комітетам різні служби і структури роз'яснюватимуть роботу і говоритимуть про нововведення в законодавстві, тощо.

"Такі спілкування секретаря ради з населенням корисні. На відміну від прийомів, куди люди приходять з особистими проханнями і скаргами, на таких зустрічах ми дізнаємося про те, що нового відбувається в місті на комунальних підприємствах, в транспортній сфері й так далі. Ця ідея хороша і розвивати її потрібно", - зауважила голова КСН "Перлинний" Ольга Крехович.