Новини

Назад

Звернення до депутата: Інна Нефедова : "Сьогодні найчастіші звернення жителів - обрізка дерев і призначення субсидій"

02 листопада 2017, 13:44
942

До депутата звернулися жителі кількох будинків по пр. Металургів, які скаржилися на аварійно - небезпечні дерева у дворах.

"Коли сильний вітер гілки дерев заплутуються в дроти, обриваючи їх, тому у жителів часто виникають проблеми з електропостачанням", - розповідає Інна Нефедова.

Депутат також зазначила, що така ж проблема сьогодні існує й в районі будинків №81, 83, 85 по пр. Металургів. Високі дерева ростуть навколо футбольного поля, і у будь-який момент можуть травмувати дітей, які знаходяться тут, або дорослих, любителів "поганяти" м'яча.

Депутат вже звернулася до відповідних служб і найближчим часом аварійні дерева приберуть.Також, нині депутат проводить роз'яснювальну роботу з населенням з питання надання субсидій.

"З початком опалювального сезону таких звернень стало більше, як на прийом у КСН Старогородський", так і на прийом до депутата. Ми роз'яснюємо людям порядок нарахування цієї державної допомоги, підказуємо, які документи треба зібрати і куди звертатися", - говорить голова КСН "Старогородський" Віра Ахміна.