Новини

Назад

Депутат Лілія Тихонова продовжує інспекції в медичних установах міста

02 листопада 2017, 13:32
866

З метою висвітлення роботи медичних установ, огляду нового обладнання заступник голови постійної комісії з питань соціального захисту, охорони здоров'я та екології ініціювала проведення рейдів. Уже була обстежена міська лікарня №1.

Цього разу делегація громадських діячів на чолі з Лілією Тихоновою попрямувала до міської лікарні №4 ім.Мацука. Проінспектовані хірургічне та травматологічне відділення з метою побачити нове обладнання та перевірити, як засвоюються кошти.

"Ми були приємно здивовані високим рівнем організації роботи. З'явилися нові можливості в зв'язку з тим, що завезене нове обладнання для оперування важкохворих. Самі лікарі говорять, що вони довго чекали такої техніки. Останнє оновлення було 18 років тому. Звичайно, ще багато чого потрібно, але пацієнти вже відчувають поліпшення якості лікування", - поділилася депутат.

Також Лілія Тихонова відвідала дитяче інфекційне відділення, в якому наразі триває ремонт. "Це буде лікарня вищої категорії - з реанімацією. Згідно плану в березні-квітні будівництво має завершитися", - розповіла депутат.

Сьогодні Лілія Тихонова проводить рейд у військовому госпіталі. "Ми виділили їм землю, ми виділили їм приміщення. У нас тепер є хороший військовий госпіталь. Сюди завезли необхідне обладнання. Тут працюють хороші професори з Києва. Найголовніше - вони не відмовляють у наданні медичних послуг населенню. І проводять консультації, і навіть роблять операції. Знаю приклад, що жителю міста зробили складну операцію на тазостегновому суглобі безкоштовно. Кожен місяць отримують допомогу різного роду близько 100 осіб мирного населення", - зазначила Лілія Тихонова.