Новини

Назад

Чим живе КСН: за підтримки депутата Ніни Воробей у комітеті "Перспектива" показали, що "Маріуполь - місто веселих людей" (ФОТО)

09 жовтня 2017, 13:22
680
Діяльність депутатського корпусу

Маріупольські комітети самоорганізації населення продовжують добру традицію проводити свята для своїх жителів.


Цими вихідними в КСН "Перспектива" спільно з депутатом міської ради Ніною Воробей провели свято "Маріуполь - місто веселих людей".


Тепла погода посприяла тому, що на заході зібралися десятки жителів КСН з дітьми. Голова КСН Олег Устенко розповів, що свято пройшло "на ура": "На концерті виступали юні вокалісти та танцюристи. Всі бажаючі могли взяти участь у захоплюючих конкурсах, запальних танцях. На змаганнях "Веселі старти" діти на велосипедах їздили навколо дитячого майданчика. Усі учасники отримали заохочувальні призи, солодку вату і попкорн".


Депутат Ніна Воробей підкреслила, що голова і секретар комітету відрізняються своєю ініціативністю та активністю: "Кожен раз вони придумують щось нове. З огляду на бажання дітвори народилася ідея провести велопробіг. Я це підтримала. Виступали дитячі колективи 45 та 47 шкіл. Вийшло свято для жителів усього селища Горький. У конкурсах змагалися діти різного віку.

Небайдужі батьки підтримали прагнення дітей брати участь у змаганнях. Вони напередодні провели суботник. Я вважаю, що для віддалених селищ такі заходи дуже важливі. Для діток та літніх людей - це можливість, не виїжджаючи в центр міста, щось нове побачити і почути".


Олег Устенко додав, що наступного року в КСН планується організувати захід із залученням патрульної поліції. Юним велосипедистам навесні, напередодні активного велоруху, необхідно нагадати про правила їзди на дорозі.