Новини

Назад

Депутат міськради Володимир Курський: "Ми підтримуємо розвиток дитячо-юнацького спорту в нашому місті" (ФОТО)

09 жовтня 2017, 11:24
767
Діяльність депутатського корпусу

У Маріуполі пройшла Відкрита першість ДЮСШ №3 з греко-римської боротьби серед школярів ‎‎2006-2007 р.н. Змагання зібрали понад 100 учасників з Маріуполя та Волновахи.


Захід проводився за підтримки Департаменту освіти міськради, депутатської комісії з питань освіти і науки, духовності, молодіжної політики, у справах сім'ї, культури та спорту спільно з управлінням з питань фізичної культури та спорту Маріупольської міської ради. Організатори подарували кращим спортсменам шість комплектів борцівських трико.


Голова постійної комісії, депутат Володимир Курський підкреслив: "Ми підтримуємо розвиток дитячо-юнацького спорту в нашому місті. Приємно, що у нас відкривають нові секції, вони затребувані. Це говорить про те, що батьки піклуються про здорове майбутнє Маріуполя. Греко-римська боротьба - історично один з найпопулярніших видів спорту в нашому місті. Ми продовжуємо ці славні традиції".


Депутат міськради, директор школи №40 Богдан Дужик вважає, що для підростаючого покоління дуже важливо займатися боротьбою: "У нас розвиваються всі види спорту. Але один з класичних - греко-римська боротьба, розвивається більш широко. У нас у  місті є навіть чемпіони світу з цього виду змагань. Нам потрібно мотивувати, долучати та заохочувати юних борців. Захід був чудовий. Греко-римська боротьба виховує мужність, чесність, справедливість, витривалість - те, що потрібно підростаючому поколінню".