Новини

Назад

Депутати Світлана Ситник і Ольга Пікула працюють над земельною суперечкою жителів Піщанки за дорученням міського голови

06 жовтня 2017, 15:01
999
Діяльність депутатського корпусу

За дорученням міського голови Вадима Бойченка комісія у складі депутатів міської ради Ольги Пікули і Світлани Ситник, начальника управління земельних стосунків Дмитра Тітова виїхала в селище Піщане, щоб розібратися на місці в ситуації, що склалася між трьома сусідами, які не поділили земельні ділянки.


На минулій сесії міської ради було подано три проекти рішення суміжних землекористувачів щодо надання дозволу на розробку проекту землеустрою по адресах: вул. Дачна, 40 б та вул. Велика Морська, 57 в Приморському районі.
Кожен з сусідів, що мешкає по цих адресах, претендував на спірну територію. Все заради двох соток землі, які сусіди не можуть поділити упродовж тривалого часу. 


На Координаційній раді було запропоновано компромісне вирішення цього питання. Проте, з причини того, що заявники не змогли прийти згоди у вирішенні суперечки, було рекомендовано зняти ці проекти на доопрацювання, і доручено комісії з виїздом на місце розібратися в ситуації.


Виїхавши на місце, депутати намагалися переконати сусідів прийти до спільного рішення. "Ми вимірювали земельні ділянки, переконували по - хорошому вирішити цю суперечку, але поки ні до чого не прийшли", - говорить Світлана Ситник.


Представники комісії готують матеріали на сесію, з попереднім заслуховуванням їх на засіданнях постійних комісій.