Новини

Назад

У дитячому садку № 16 відмітили День дошкільного працівника

27 вересня 2017, 17:00
1269
Освіта

Сьогодні на адресу вихователів та усіх дошкільних працівників, хто робить життя наших дітей яскравим і насиченим, звучали слова вдячності та поздоровлення. Святковий захід у дошкільній установі № 16 був особливим, оскільки у гості до дітей приїхала справжня пожежна машина.

Співробітники державної пожежної рятувальної частини №23 охоче розповіли про особливості своєї професії, показали внутрішній устрій пожежної машини, спеціальне спорядження та захисні засоби. Цей день став незабутнім, як для маленьких маріупольців, так і для вихователів, що отримали масу позитивних емоцій та вражень.

Всього в системі дошкільного освіті Маріуполя працюють 3374 працівників. Більшість з них, 1383, - це вихователі. Від їх мудрості та терпіння залежить благополучне дитинство й подальша доля кожної дитини. Але дошкільні працівники - це не лише вихователі, це й адміністрація, музичні працівники, логопеди, психологи, інструктори з фізичній культурі, кухарі і навіть медики. Вони усі піклуються про виховання підростаючого покоління, віддаючи дошколятам свої знання та уміння, вкладаючи у роботу душу та майстерність.