Новини

Назад

У Маріуполі нагородили «Кращого спортсмена серпня»

12 вересня 2017, 16:58
1030
Спорт

У Міському саду, під час святкування Дня фізичної культури та спорту, нагородили «Кращого спортсмена місяця». Ним став представник вітрильного спорту Станіслав Мулько.

Переможця конкурсу визначали члени координаційної ради з питань розвитку фізичної культури та спорту Маріуполя, а також користувачі Фейсбуку в офіційній групі управління фізичної культури та спорту міської ради.

За підсумками конкурсу кращим спортсменом серпня став чемпіон України з вітрильного спорту Станіслав Мулько. Він обігнав срібних медалістів зі стрибків у воду та спортивної гімнастики Станіслава Оліферчіка й Ігоря Радивілова.

 На жаль, спортсмен не зміг особисто бути присутнім на нагородженні, тому нагороду отримала його мама. Начальник управління з питань фізичної культури і спорту міської ради Олексій Казанцев зазначив: «Завдяки таким спортсменам, як Станіслав, про наше місто дізнаються в Україні. Своїми досягненнями він показує, що Маріуполь не тільки сильне, але і спортивне місто».

Нагадаємо, Станіслав в серпні зайняв перше місце в класі Laser R на Чемпіонаті України з вітрильного спорту в неолімпійських номерах програми.