Новини

Назад

56-а окрема мотопіхотна Маріупольська бригада відзначила перший ювілей

21 лютого 2020, 21:36
3248
Суспільство

56-а окрема мотопіхотна Маріупольська бригада відсвяткувала п'яту річницю створення. Привітали військовослужбовців урочистим концертом у Міському палаці культури «Український дім». Привітав військових заступник міського голови Аркадій Мєшков.

"Спасибі, що захищаєте незалежність нашої держави. Ви справжні герої і воїни. Пишаюся, що мотопіхотна бригада базується в Маріуполі і носить його ім'я. Для нас ви - приклад мужності, сміливості і патріотизму. Бажаю удачі, міцного здоров'я, оптимізму і сили духу», - зазначив Аркадій Мєшков.

Також він вручив командиру бригади грошовий сертифікат на облаштування приміщення для потреб бригади. Командувач військами оперативного командування «Південь», генерал-майор Ігор Палагнюк зазначив, що 56-а окрема мотопіхотна бригада за ці роки пройшла важкий шлях. Вона з перших днів стояла на захисті нашої країни.

«Від щирого серця вітаю тих, хто зі зброєю в руках виконував свій обов'язок, захищаючи територіальну цілісність і незалежність нашої країни від ворога. Ви дали можливість маріуольцам мирно і спокійно жити, вчитися працювати і ростити дітей», - зазначив він.

Військовослужбовців бригади відзначили подяками міського голови, нагрудними знаками і козацькими хрестами.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.