Новини

Назад

200 кондукторів муніципального транспорту пройдуть курси підвищення кваліфікації

09 серпня 2019, 16:31
838
Транспорт

У навчальному центрі комунального підприємства «Маріупольське трамвайно-тролейбусне управління» проходять курси підвищення кваліфікації для кондукторів. Працівники муніципального транспорту розглядають конфліктологію, культуру обслуговування, охорону праці. Вивчають нормативні документи, що стосуються роботи кондукторів.

Слід зазначити, що адміністрація МТТУ тримає регулярний зворотній зв’язок з жителями.  З метою покращити культуру обслуговування у комунальному транспорті Маріуполя було вирішено проводити курси.

Починаючи з червня 2019 року навчання пройшли 124 кондуктори депо №2,3,4 та автоколони. Ще 76 кондукторів мають пройти курси та скласти залік.

У ході  курсів підіймаються різні питання. Зокрема, розглядали,  що таке «конфлікт» та «конфліктна ситуація». Першопричини конфлікту та його конструктивні сторони. Технології його розв’язання.

Також  під час навчання розглядають положення про порядок обслуговування пасажирів водіями і кондукторами комунального транспорту  «МТТУ». Інструкцію про надання послуг водіями та кондукторами для осіб з інвалідністю. Перелік пільгових категорій населення. Питання охорони праці, культура обслуговування пасажирів, тощо.

Курси підвищення кваліфікації призвані покращити професійний рівень персоналу та рівень обслуговування.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.