Новини

Назад

«Зеленбуд» завіз на дитячі майданчики близько 120 тон піску

28 травня 2020, 13:31
768
Житлово-комунальне господарство

З початку ослаблення карантинних обмежень, комунальне підприємство Зеленого будівництва почало завезення піску на дитячі майданчики. Вже завезли 120 тонн піску на близько 60 майданчиків. На одну пісочницю висипають близько 2 тон.

«Поки завозимо пісок на закріплені за нами об'єкти, в планах організувати в червні поставку піску на всі дитячі майданчики міста. Також виробляємо планові покоси трави. У день обробляємо близько 10 гектар зелених зон», - зазначив директор КП Зеленого будівництва Петро Чекер.

Сьогодні пісок завозять за адресами Центрального району: вул. Миколаївська, 80, вул. 9-й Авіадивізії, 28, вул. Гранітна, 142,162, Грушевського, 10, 12, 2. Також планові покоси травостою проходять у всіх районах міста, задіяна спецтехніка.

Співробітники «Зеленбуду» здійснюють покоси вулицями: Громова, Бахмутська, Купріна, Новоросійська, Бахчиванджи, Грибоєдова, Московська, Олімпійська, Заозерна, Світла і Машинобудівна. Уздовж проспекту Будівельників і Перемоги, бульвару 50 років жовтня, парках «Веселка» і Лепорського. Варто відзначити, кожен об'єкт упорядковують двічі на місяць.

Також веду обрізку дерев і покоси в школах № 68,55 і 33.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.