Новини

Назад

«Військовослужбовці – обличчя сильної, мужньої України, завжди готової до бою, а й думаючої про мир», - Вадим Бойченко

12 жовтня 2017, 19:00
901
Суспільство

Напередодні Дня Захисника України у Палаці культури Металургів пройшов святковий концерт. Його присвятили тим, хто, ризикуючи своїм життям, охороняє наш мир та спокій. За це їх від імені жителів півмільйонного Маріуполя подякував міський голова Вадим Бойченко.

Мер зазначив, що сьогодні непростий час для України та нашого регіону. Але на охорону її кордонів та жителів встали справжні захисники Батьківщини, а це тисячі патріотів різних професій  та віку.

«Військовослужбовці – обличчя сильної, мужньої України, завжди готової до бою, а й думаючої про мир. Сьогодні сотні, тисячі, мільйони наших жителів чекають довгоочікуваного настання миру. І ми знаємо, якою ціною він нам дається. Ми знаємо, пам'ятаємо, а найважливіше цінуємо те, що ви робите для нас»,
підкреслив Вадим Бойченко.

Міський голова подякував українським військовим за те, що в Маріуполі знову лунає безтурботний дитячий сміх, а у міста з'явилася можливість мирно жити та розвиватися.

«Український воїн - уособлення безпеки і миру, стабільності і свободи. Ми пишаємося вашим вибором. Я хочу, щоб ви завжди поверталися додому, щоб вас і ваші родини оберігав Бог. Слава Захисникам України!»,
зазначив Вадим Бойченко.

В знак вдячності він вручив їм грамоти міського голови. Також захисникам України передали нагороди Міністерства оборони України, відзнаки ОТУ «Маріуполь», а також грамоти та цінні подарунки від ДонОДА. А найкращі колективи Маріуполя подарували військовим яскраві та зворушливі номери.