Новини

Назад

«Театроманія» презентувала у Львові німий спектакль-перфоманс

10 вересня 2019, 15:28
629
Суспільство, Культура

Маріупольський народний театр «Театроманія» взяв участь у львівському театральному фестивалі «Кот Гаватовича». Постановки проходили у Львові з 6 по 8 вересня на двох локаціях. Перша - під відкриті небом в Стрийському парку, а друга - в Трамвайному депо.

Організатори самостійно відшукали «Театроманію» і активно наполягали на участі маріупольського колективу в їх триденному «нон-стопі» мистецтва. Також взяли на себе частину витрат у зв'язку з приїздом колективу до Львова.

Маріупольці презентували у Львові німий спектакль-перфоманс «Прощай зброя». Постановка пройшла під відкритим небом в Стрийському парку. Колектив майже повним складом виступив перед мультинаціональним глядачем. Публіка захоплено прийняла маріупольських театралів. Також в рамках фестивалю пройшли обговорення на гострі і злободенні теми сучасності.

За словами режисера народного театру «Театроманія» Антона Тельбізова, такі фестивалі дають потужний поштовх у професійному розвитку і розширюють творчі горизонти.

Варто відзначити, «Театроманія» стала єдиним аматорським театром, який взяв участь в даному фестивалі. Тут виступив відомий професійний харківський театр «Воробушек» і танцівник з Токіо Такетеру Кудо. Японець підкорив публіку номером в унікальному жанрі перформанс-буто.

Фото - з офіційної сторінки фестивалю в мережі Facebook.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.