Новини

Назад

«Спорт – моє покликання»: маріупольська викладачка продемонструвала свої досягнення у престижному конкурсі

15 червня 2020, 14:59
520
Освіта, Спорт

Учитель фізичної культури школи №67 Наталя Коновалова стала учасницею обласного конкурсу фото-колажів «Спорт – моє покликання». Він проводився Донецьким обласним відділенням Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України спільно з відділенням Національного олімпійського комітету України в Донецькій області.

У конкурсі взяли участь 180 учасників з усієї області. Серед них, тренери, викладачі та вчителі фізичного виховання навчальних закладів. Згідно з умовами конкурсу кожен бажаючий міг зробити фото-колаж, який презентує спортивну діяльність учасника, досягнення вихованців та мотивацію займатись улюбленою справою.

Наталя Коновалова презентувала свої досягнення. Вона є чемпіонкою Маріуполя з настільного тенісу, працює вчителем фізичної культури вже 27 років. При цьому поєднує викладання з тренерською діяльністю. Її учні неодноразово ставали учасниками та призерами міських та обласних змагань.

«Я дотримуюся індивідуального підходу до кожного школяра. Завжди намагаюсь навчити проявляти терпіння, витримку, наполегливість. Вивчаю індивідуальні особливості школярів. Головне - це розвити їх здібності», - підкреслює вчителька.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.