Новини

Назад

«Шлюб за добу»: маріупольці відзначили «золоте весілля»

20 вересня 2021, 16:39
663
Суспільство

Маріупольське подружжя Олена та В’ячеслав Седнєви вдруге одружилися. Відсвяткували 50-ти річний ювілей на даху Лівобережного «Мультицентру» з романтичним краєвидом на парк «Веселка».

Панорамний ліфт підняв їх на дах, де на них чекали обручки, букет нареченої, рушник та арка. Після вони станцювали весільний танець та отримали свідоцтво про шлюб.

Такий сюрприз для батьків підготували їх доньки. Заздалегідь вони звернулися до менеджерів проєкту з заявкою влаштувати повторне весілля. Для пари підготували зворушливу розповідь сімейного щастя та підібрали музичний супровід для танцю.

Олена та В’ячеслав познайомилися у 1966 році, під час навчання у школі.  Історія симпатії між однолітками перейшла у кохання на все життя. У 1971 році молодята стали чоловіком та дружиною. Не обійшлося й без розлуки – військової служби та переїздів. Але справжнє кохання витримало усі виклики та пройшло перевірку часом.

Директорка ККП «m.EHUB» Марія Сльота розповіла, що  за час існування проєкту ювілейне весілля  святкують вперше, але ця церемонія  може започаткувати добру традицію.

У разі  повторного шлюбу «молодята» отримують повний комплект послуг - сучасну декоровану локацію, проведення офіційної церемонії працівником РАЦСу. А також оновлене ювілейне свідоцтво про шлюб, музичний супровід та можливість запросити гостей на свято.

За додатковою  інформацією про пілотний проєкт "Шлюб за добу"  звертайтеся за контактними номерами (068) 926-95-43, (099) 065-49-89

Маріуполь #ТутВарто бути щасливими!