Новини

Назад

«Разом - ми єдині!»: учасники інклюзивного фестивалю готують унікальні вокально-танцювальні номери

17 жовтня 2019, 16:37
661
Суспільство, Культура

У Маріуполі триває підготовка до гала-концерту інклюзивного фестивалю творчості «Разом - ми єдині!», який відбудеться 3 листопада в ДК «Український дім». На базі міських палаців культури йдуть регулярні репетиції з підготовки до цієї події.

Одна з них пройшла в Лівобережному палаці культури. Тут спільний номер вдосконалювали Ирада Керімова і ансамбль класичного танцю «Пірует». Організатори фестивалю відзначають таланти дівчинки. Вона пише вірші і приголомшливо співає.

«Її голос унікальний і на відбірковому фестивалі вона вразила всіх своїм співом. Разом з «Пірует» Ирада вже виступала на святі на честь Дня Незалежності України», - зазначила художній керівник Міського палацу культури Тетяна Живолуга.

Також на сцені Палацу культури виступив Богдан Коваль. Він репетирував спільний номер з Народної студією сольного співу Ліни Азарової. Хлопець - поет і музикант. На гала-концерт готує яскравий і незабутній номер. Ще одну вокальну постановку репетирувала Віра Іванова. На даний момент до гала-концерту готується 38 учасників.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.