Новини

Назад

«Повний пакет послуг»: в «Мультицентрі» запрацював Лівобережний РАЦС

01 червня 2020, 15:29
967
Суспільство

З сьогоднішнього дня маріупольцям доступний повний перелік послуг Лівобережного РАЦСу на базі «Мультицентру». Тепер отримати свідоцтво про народження або смерті, оформити комплекс послуг за програмою «єМалятко», змінити ім'я і навіть створити сім'ю за добу, можна на території мультифункціонального соціального офісу.

«Наше завдання - створити комплексний і комфортний сервіс для маріупольців. Нам вдалося перенести в «Мультицентр» послуги Пенсійного фонду, з сьогоднішнього дня повноцінну роботу тут почне РАЦС. Його перлиною стане стильний зал для одружень, оформлений в європейському стилі. Сучасний світ вимагає від нас максимально ефективного розподілу часу. Тепер у маріупольців створені для цього всі умови», - підкреслив заступник міського голови Михайло Івченко.

Начальник східного міжрегіонального управління Міністерства юстиції м. Харкова Тетяна Філатова підкреслила, що реалізація даної ініціативи стала можливою завдяки активній позиції муніципалітету Маріуполя. «Приємно бачити таку активність від місцевої влади з метою створити комфортні умови для мешканців. Ми разом пройшли нелегкий шлях, щоб робота в стінах «Мультицентр» стала можливою. У нас є досвід об'єднання з ЦНАП і в інших містах, але такого красивого залу для одружень я не бачила ніде в Україні», - підкреслила вона.

Варто відзначити, 14 лютого цього року в «Мульцентре» вже пройшли перші весілля. Повний перелік послуг РАЦСу буде доступний маріупольцям з 1 червня. У понеділок будуть видавати свідоцтва про смерть, а з вівторка по п'ятницю надавати решту послуг.

У зв'язку з карантинними обмеженнями продовжує діяти попередній запис на прийом. Також залишилися обмеження і для весіль. Наприклад, гостей повинно бути не більше 8, обов'язковим залишається і наявність засобів індивідуального захисту. Вже цієї п'ятниці в «Мультицентр» планується перше весілля в рамках пілотного проєкту «Шлюб за добу».