Новини

Назад

«Новорічний експрес» відправився в перший рейс

19 грудня 2019, 20:21
862
Суспільство, Культура

Сьогодні Маріуполь занурився в новорічну атмосферу дива. Цього року зимові свята з розмахом зустрічають відразу на двох локаціях - у Театральному сквері та парку «Веселка». Для зручності жителів організували спеціальний новорічний маршрут під назвою «Новорічний експрес». У числі його перших пасажирів - міський голова Вадим Бойченко.

«Це маршрут у новорічну казку! Маріупольський експрес дає можливість швидко і з комфортом дістатися від однієї святкової локації до іншої. Він об'єднує святкову атмосферу двох районів - Центрального та Лівобережного. Наша мета - створити "родзинку" в кожному районі Маріуполя, щоб вона притягувала до себе жетелів та гостей міста», - зазначив мер.

Святковий автобус виділяє яскрава ілюмінація. Його салон прикрашений декораціями, а атмосферу чарівництва доповнюють новорічні мелодії.

Курсувати «Новорічний експрес» буде в святкові і вихідні дні з 19 грудня по 14 січня. Один раз на годину і без зупинок. Проїзд - безкоштовний. Графік і маршрут чарівного експреса можна буде знайти на martrans.gov.ua. Він ховається під номером - 2020.

Нижче ви можете ознайомитися з графіком роботи «Новорічного експреса: