Новини

Назад

«Новорічний експрес» мчить до Маріуполя

12 грудня 2019, 15:38
715
Суспільство, Культура, Анонси міських заходів

Цього року маріупольців чекає справжня новорічна казка - насичена святкова програма, футуристична ілюмінація і відкриття ялинок. Урочистий старт всіх новорічних локацій відбудеться 19 грудня о 18:00. Про хід підготовки до новорічних та різдвяних свят розповіла директор ККП «m.EHUB» Марія Сльота.

В районі драматичного театру вже ведуться активні роботи з установки ялинки, ілюмінації і фотозон. Епіцентром розважальних заходів в цьому сезоні стануть - Театральна площа та парк «Веселка».

«Традиційно новорічні локації пропрацюватимуть з 19 грудня по 14 січня. Відкриття двох головних ялинок об'єднає телеміст. Прикрашені локації будуть в різних стилях. Театральний сквер засяє класичними жовтими вогнями, а «Веселка» буде оформлена яскравою футуристичною ілюмінацією. Ми намагалися розробити максимально цікаву програму, щоб кожен зміг отримати яскраві і позитивні емоції від зимових свят», - зазначила Марія Сльота.

На відкритті маріупольців чекає насичена програма. Поздоровлення Святого Миколая, дитячі вистави, конкурси, виступи кавер-бендів та запальна дискотека. Будуть обладнані різдвяні фотозони і працюватиме ярморочне містечко. Також 19 грудня в Театральному сквері відкриється європейська ковзанка.

У вихідні та святкові дні пройдуть розважальні заходи. Також в цьому році буде курсувати спеціальний маршрут. Він довезе гостей і жителів міста без зупинок від однієї головної ялинки до іншої.

Крім того, підготовка до новорічних свят ведеться і у всіх палацах культури. «Пройдуть святкові концерти для дітей і дорослих. У бібліотеках організовують тематичні майстер-класи. Вперше в нашому музеї пройде новорічний калейдоскоп. За попереднім записом маріупольці зможуть стати учасниками новорічної екскурсії, де розкажуть про історичні традиції святкування Нового року в Маріуполі і регіоні. І ще безліч цікавих подій. З програмою заходів можна буде ознайомитися на сайтах палаців культури», - розповіла директор департаменту культурно-громадського розвитку Діана Трима.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.