Новини

Назад

«Необхідно, щоб маріупольські діти були більше залучені в спорт», - Вадим Бойченко

06 березня 2018, 18:09
1194
Суспільство

Міський голова Вадим Бойченко провів особистий прийом громадян. Попередньо до мера на прийом записалося 14 людей. Питання стосувалися житлово-комунального господарства, благоустрою території та розвитку спорту. З нагоди жіночого свята маріупольчанки отримували в подарунок квіти від Вадима Бойченка.

До міського голови звернувся титулований спортсмен з тхеквондо, який на даний момент тренує дітей. Він просив надати допомогу у виділенні приміщення для проведення занять і посприяти в придбанні матеріально-технічної бази для тренувань.

Маріуполець своїми силами утримує секції для тхеквондистів. Їздить на змагання з маленькими спортсменами в інші міста України. У хлопця амбітні плани на розвитк спорту в Маріуполі - хоче провести змагання з тхеквондо національного рівня.

Вадим Бойченко дав доручення профільним фахівцям розглянути можливі варіанти для розміщення секцій. Також зазначив, що на придбання необхідного обладнання будуть виділені кошти для гідного проведення змагань і занять.

Необхідно, щоб маріупольські діти більше були залучені в спорт. Нам приємно, що у нас є молодь, яка має амбітні плани та готова працювати на благо Маріуполя,
зазначив Вадим Бойченко.

Мер додав, що в Маріуполі презентували Цільову програму розвитку спорту «Будь сильним. Надихай. Будь першим», яка спрямована на розвиток спортивної інфраструктури міста.

 Також до Вадима Бойченка зверталися з питаннями про виділення житлової площі, благоустрою паркових зон і зон громадського користування. Кожне питання було детально вислухано і взято на контроль профільними фахівцями.