Новини

Назад

«Маріупольавтодор» ремонтує дороги і наносить розмітку

10 квітня 2020, 16:32
579
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Комунальне підприємство «Маріупольавтодор» веде роботи по відновленню асфальтового покриття, ямкового ремонту та нанесення дорожньої розмітки у всіх районах міста. Так, сьогодні проводять укладання асфальтобетонної суміші на під'їзді до Лікарні швидкої медичної допомоги, по вулицях Таганрозькій та Митрополитській.

У Кальміуському районі приступили до поточного ремонту вулиці Дністровської. Також вручну і за допомогою спеціальної техніки наносять розмітку в Центральному районі по проспекту Нахімова і вулиці Купріна.

Співробітники підприємства проводять ямковий ремонт по вулиці Амосова. Проводиться укладання плиткою ФЕМ по проспекту Металургів і Перемоги. Також встановлюють дорожні знаки по бульвару Шевченка і вулиці 9-й Авіадивізії.

За словами заступника директора з виробництва Альберта Соколова, підприємство докладає всіх зусиль, щоб оновити дорожнє полотно після зимового сезону. «Уже більше місяця працює асфальтовий завод. Поставляємо асфальт на комунальні підприємства для потреб служб з ліквідації розриттів. Роботи ведемо згідно зі штатним розкладом», - підкреслив він.

Читайте также наши новости в Facebook и Telegram.