Новини

Назад

«Маріупольавтодор» наносить дорожню розмітку

01 квітня 2020, 14:31
329
Житлово-комунальне господарство

Комунальне підприємство «Маріупольавтодор» веде роботи з відновлення асфальтового покриття, чищення зливових каналізацій і нанесення дорожньої розмітки у всіх районах міста. Так, сьогодні вручну наносять розмітку в Лівобережному районі по вулицях Київська, Межова, Азовстальская і Таганрозька.

Очищають зливові колодязі по вулиці Станюкевіча, Цибулько та 8 Березня. Також прочищають водовідвідний лоток по бульвару Шевченка з допомогою спеціальної машини «Акваджет». У Центральному районі миють зупинкові павільйони і виробляють ямковий ремонт. Так, укладання асфальту здійснюють по вулиці Шевченка і Митрополитській. Також дорожній ремонт за допомогою спецтехніки робляють по вулиці Набережній.

За словами заступника директора з виробництва Альберта Соколова, підприємство докладає всіх зусиль, щоб оновити дорожнє полотно після зимового сезону. «Уже місяць працює асфальтовий завод. Поставляємо асфальт на комунальні підприємства, для потреб служб з ліквідації розриттів. Роботи ведемо згідно зі штатним розкладом», - підкреслив він.

Читайте також наші новини у Facebook та Telegram.