Новини

Назад

«Маріуполь-Франція» - забіг в ім'я партнерства

12 липня 2018, 10:44
2506
Суспільство, Спорт

Сьогодні ранок в Маріуполі почався бадьоро - з забігу на честь українсько-французького партнерства. Вперше будь-який бажаючий міг пробігти разом з делегацією на чолі з Послом Франції в Україні Ізабель Дюмон та міським головою Вадимом Бойченко. Серед учасників забігу були представники партій "Опозиційний блок", "Сила людей" та  спортсмени з ГО "Богатирі". Всього в акції взяли участь близько ста осіб.

На початку - обов'язкова розминка. Під музику і з позитивними емоціями - так стартували учасники забігу.

На фініші всіх бігунів вітали словами схвалення. Позитивні емоції від пробіжки разом з усіма отримала і Посол Франції. Вона бігає раз-два на тиждень. Віддає перевагу повільному темпу на довгі дистанції. За її словами, біг - це найдоступніший вид спорту. Для нього необхідні тільки комфортне взуття та бажання.

«Дуже приємно бігати з мером, з командою тут у Маріуполі. Це перший і, сподіваюся, не останній раз», - зазначила Ізабель Дюмон.

Вадим Бойченко розповів, що займається спортом три рази на тиждень. Маріуполь - спортивне місто, його потенціал розвиватимуть і примножать.

«Мета пробіжки - показати, що Маріуполь був, є і буде залишатися спортивним містом. На етапі впровадження великої спортивної програми ми хотіли показати своїм прикладом, що спортом займатися здорово. Спорт - це сила. Я хочу, щоб наша молодь їм займалася»,
підкреслив мер.