Новини

Назад

«М-спорт» продовжує тренувати маріупольців онлайн

20 березня 2020, 11:21
518
Суспільство, Спорт

Кожен день на офіційних сторінках КЗ «М-спорт» в Фейсбук і Інстаграмм виходять ролики з комплексними тренуваннями. Так, маріупольці можуть продовжувати підтримувати себе в хорошій фізичній формі, навіть не виходячи з дому.

Уже вийшло близько п'яти роликів від лідерів спорту з адаптованими вправами. Їх можуть виконувати всі бажаючі, навіть без спеціальної спортивної підготовки. До перегляду доступні комплексні тренування з бігу, стретченгу, футболу, баскетболу та силового фітнесу. Онлайн-тренування проводять зіркові маріупольські спортсмени. За словами лідера бігового клубу «М-спорт» Тетяни Мельник, для тренувань вдома головне - це бажання, а спортивним інвентарем може стати навіть спинка дивана.

«Тренування розробляємо максимально збалансовані і ефективні. Звичайно, спортивних рекордів в домашніх умовах не поставиш, а ось підготувати м'язи до навантажень і підтримувати себе в хорошій формі цілком можливо. Також регулярно проводжу ранкові зарядки в прямому ефірі, 10 хвилин розминка, а далі інтенсивне тренування. Сьогодні весь комплекс пройшов «у дивана»», - зазначила біговій тренер.

Керівник напрямку з розвитку спорту КП «М.Спорт» Гліб Рибальченко підкреслив, що такі тренування стануть ефективною альтернативою для тих, хто не хоче вийти з форми в період введених карантинних заходів.

«Наступного тижня плануємо випустити ще близько 15 роликів. Також плануємо запустити тренування по телебаченню», - зазначив він.

Подивитися тренування можна на офіційній сторінці в Фейсбук. Тренуйтеся і будьте здоровими!

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.