Новини

Назад

«Комунальник» забезпечений деззасобами для обробки транспорту на цілий рік

08 квітня 2020, 12:36
673
Житлово-комунальне господарство

Щодня на виїзді з «Полігону ТПВ» вся техніка КП «Комунальник» проходить обробку дезінфікуючим розчином. Це близько 90 машин в будні і близько 55 у вихідні дні. Заходи проходять в рамках дій, спрямованих на недопущення поширення коронавирусної інфекції.

На засіданні комісії ТБЧС, минулої п'ятниці, перший заступник міського голови Михайло Когут наголосив, що деззасобами для обробки автопарку підприємство забезпечене на цілий рік. Автомобілі проходять обробку за допомогою так званого «дезінфекційного бар'єру».

«Співробітники підприємства посилено обробляють спеціальним дезинфікуючим засобом весь транспорт. Також розприскувачі та балонами з дезинфікуючою рідиною укомплектовані всі бригади. Таким чином, щодня виходить обробляти майже весь контейнерний парк підприємства по всьому місту», - зазначив в.о головного інженера підприємства Степана Альбермаха.

Щодня обробляється близько 1,5 тисячі контейнерів для сміття. Крім того, на комунальному підприємстві проходить санітарна обробка побутових приміщень, контрольно-пропускного пункту і автомобільних ваг. Робота в даному напрямку буде продовжена до закінчення карантинних заходів.

Читайте також наші новини в Facebook та Telegram.