Новини

Назад

«Кімната почуттів»: маріупольська «Вежа» відкрила сенсорний атракціон

07 вересня 2020, 14:43
694
Суспільство, Культура

У культурно-туристичному центрі «Вежа» відкрився новий психологічний атракціон. Тепер маріупольці можуть розширити уявлення про можливості свого тіла. «Кімната почуттів» - популярний у всьому світі тактильний квест, де головне - зосередиться тільки на відчуттях.

У «Кімнаті почуттів» відвідувача на півгодини позбавлять можливості чути і бачити. В цей час екскурсовод буде водити супроводжувати учасника по території, наповненій тактильними предметами і об'єктами з різними ароматами.

«Даний практикум дозволяє людині довіритися невідомому і розвинути в собі незвичні органи чуття. Ті, які в сучасному світі ми задіюємо вкрай рідко. Але саме їх гармонійний розвиток дозволяє розширити кругозір і оцінювати життєві ситуації комплексно і стратегічно. Прислухатися до себе і своїх відчуттів», - зазначила начальниця відділу розвитку туризму КП« m.EHUB »Вікторія Давва.

Екскурсії проходять персонально для кожного учасника. Тому обов'язкова попередня реєстрація. Записатися і отримати додаткову інформацію можна за телефоном - 097-618-40-85.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.