Новини

Назад

«Карантин у школах продовжено до 7 березня. Усі дитячі садки працюють у штатному режимі», - Михайло Когут

03 березня 2018, 12:32
2326
Суспільство, Житлово-комунальне господарство

Згідно рекомендаційними листами від Донецької обласної державної адміністрації призупинено навчальний процес до 7 березня 2018 року включно в навчальних закладах. А також розроблений план по тимчасовому скороченню рівня споживання природного газу на 10% підприємствами міста.

«У Маріуполі всі школи міста вже два тижні перебувають на карантині. Він продовжений до 7 березня включно. На сьогоднішній день всі дитячі сади працюють в штатному режимі. Якщо будуть які-небудь зміни, буде дана офіційна інформація про режими роботи», - прокоментував перший заступник міського голови Михайло Когут.

«Маріупольтепломережа» отримує газ у повному обсязі, необхідному для опалення житлових будинків та об'єктів інфраструктури. Дотримуючись рекомендаційного листа підприємство скоротило споживання природного газу. Починаючи з учорашнього вечора температура теплоносія була знижена не більше ніж на 10%. При цьому в будинках зберігаються встановлені температурні норми.

За інформацією прес-служби Групи Метінвест, розроблена програма по зниженню рівня споживання природного газу на 10%. Скорочення споживання газу ніяк не позначиться на виробництві. На цей випадок підприємства мають у своєму розпорядженні альтернативними джерелами енергопостачання.