Новини

Назад

«Я прийшов розвивати місто, а не заробляти на цьому», - Вадим Бойченко

11 вересня 2017, 16:46
795
Суспільство, Освіта, Житлово-комунальне господарство, Економіка

У ході відкритого спілкування міської влади та бізнесу, у рамках роботи Донецької торгово-промислової палати, мер Маріуполя розповів підприємцям про основні напрямки розвитку міста. Акцентувавши увагу учасників зустрічі на ремонті об'єктів освіти.

Міський голова Вадим Бойченко розповів підприємцям про розроблену Стратегію розвитку міста до 2021 року. Відзначивши, що стратегія - це не обмежуючи рамки, а напрямок куди потрібно рухатися. Також спираючись на неї бізнес може бачити чого потребує місто, які товари та послуги будуть затребувані найближчим часом.

 

За три роки ми плануємо замінити всі вікна у дитячих садах та школах міста. Тому для підприємств - це прямий посил, що ми будемо закуповувати вікна, але тільки за розумною ціною та гідної якості. І хотілося б їх купувати у бізнесу Маріуполя, а не в інших регіонах
зазначив Вадим Бойченко

Мер акцентував увагу на тому що, купуючи товари та послуги у підприємців Маріуполя, податок від закупівель залишається у місті і ці гроші йдуть на розвиток Маріуполя. Так, за 2016 рік Маріуполь отримав близько 1,5 млрд грн  власних доходів і планується, що за поточний рік сума виросте до 2 млрд грн.

«Ми дивимося і думаємо про наші витрати. Я прийшов розвивати місто, а не заробляти на цьому. Тому від вас я чекаю конструктивних пропозицій і завжди готовий до діалогу», - звернувся до підприємців міський голова