Новини

Назад

«IMPULSE»: маріупольських вчителів навчили критичного мислення

05 грудня 2019, 13:07
613
Суспільство, Освіта

В рамках проекту «IMPULSE» пройшов тренінг для вчителів англійської. Тема навчального заходу - критичне мислення. Двадцять педагогів вчилися корисним інструментам для розвитку як викладачів, так і школярів.

Вчителі намагалися вибудовувати «сходи критичного мислення». Педагоги дивилися на проблему з різних сторін, аналізували дані, проводили порівняльний аналіз та оцінювали релевантність інформації, щоб створювати щось нове.

«Наше завдання - допомогти вчителям створити нові цікаві та зрозумілі методики, які допоможуть підвищити ефективність викладання і вивчення англійської мови в школах», - розповіла тренер Олена Танчик.

Проект «IMPULSE» розроблений Фондом розвитку Маріуполя спільно з Маріупольським міським радою, Донецьким державним університетом управління, міським ліцеєм, Маріупольським союзом молоді, Агентством місцевої демократії в Маріуполі за підтримки відділу преси, освіти та культури Посольства США в Україні. Його мета - впровадження сучасних підходів до навчання, обмін професійним досвідом і підтримка ініціатив маріупольських педагогів.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.