Новини

Назад

«Громадський бюджет»: У Маріуполі проведуть турнір середньовічного бою

28 січня 2020, 12:38
617
Громадський бюджет

За результатами конкурсу міні-грантів сприяння розвитку туризму, культури та спорту програми «Громадський бюджет» за напрямком «Туризм» переможцями стали 6 проєктів. Всі вони – ініціативи творчих та активних маріупольців. Їх реалізація відбудеться у 2020 році.

Так, на маріупольців та гостей міста чекає історичний мікро-фестиваль «Перехрестя епох Приазов’я». Відвідувачі зможуть ознайомитися зі стародавньою соціальною та культурною історією Приазов’я (кочовницької, ремісницької) та взяти участь у освітньо-розважальних заходах. Також буде проведений турнір з середньовічного бою.

«Минулого року у нашому місті вже проходили подібні заходи. Вони були однаково цікаві дітям, молоді та дорослим. Тоді було створено справжнє середньовічне містечко. Кожен зміг найти для себе щось цікаве. Цього разу проєкт передбачає проведення масштабного лицарського турніру на мечах. Фестиваль буде проходити два дні, тож буде можливість навіть переночувати, як стародавні кочівники», - розповіла начальниця відділу розвитку туризму КП «m.EHAB» Вікторія Давва.  ​

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.