Новини

Назад

«Громадський бюджет»: Маріупольські діти взяли участь у «Шоу на воді»

27 грудня 2019, 14:54
759
Громадський бюджет

Маріупольські діти 11-15 років взяли участь у «Шоу на воді». Спортивні змагання пройшли у Фізкультурно-оздоровчому центрі. Цей проєкт став переможцем в конкурсі малих грантів сприяння розвитку культури, спорту, молодіжної політики та туризму програми «Громадський бюджет».

50 вихованців комплексної дитячо-юнацької спортивної школи «Меотида» змагалися у вправах на логіку, швидкість і майстерність. Підтримати вподобану команду прийшли батьки і друзі спортсменів. Частина змагань пройшла у спортивному залі. Там були представлені міні-хокей, баскетбол і естафета на кмітливість. Другу частину програми провели у плавбасейні. Там на дітей чекали різноманітні спортивні вправи на воді, тематичні квести і конкурси. На завершення заходу переможцям вручили кубки. Також кожен учасник отримав пам’ятні подарунки.

«Цей захід ми проводимо вже третій рік поспіль. У програмі «Громадський бюджет» участь взяли вперше. Завдяки цьому нам вдалося оновити спортивний інвентар, купити надувні круги та м’ячі, подарунки для учасників», - розповіла автор проєкту Марина Попова. ​

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.