Новини

Назад

«Громадський бюджет»: маріупольці ділилися своїми ідеями розвитку культури в місті

26 вересня 2019, 17:24
690
Культура, Громадський бюджет

Завдяки програмі малих грантів сприяння розвитку культури, спорту, молодіжної політики та туризму «Громадського бюджету» кожен маріуполець може запропонувати власний проект з розвитку міста. А в подальшому отримати кошти на його реалізацію протягом наступного року.

Про переваги програми розповіли на комунікаційній зустрічі. Фахівці департаменту культурно-громадського розвитку розповіли про успішно реалізовані проекти міні-грантів за напрямом «Культура». Серед них виставка-перформанс «Вибір за тобою», театральна постановка «Лускунчик», кінофестиваль «Кіно і ТИ» та багато інших. Всім бажаючим докладно пояснили етапи реалізації програми і правила участі.

Серед тих, хто прийшов на зустріч були і переможці «Громадського бюджету» минулих років. Вони розповіли про можливості, які отримали завдяки участі в програмі.

Наприклад, автор проекту «Пост-міст» Олена Украинцева хоче розширити масштаби проведеного в цьому році арт-проекту: «Багато художників Маріуполя дізналися про проект після його завершення. Якщо буде можливість повторити, то вони готові приєднатися. Також було б чудово організувати виставку робіт не тільки професіоналів, а й художників-аматорів, їх картини передають безпосередній погляд на наше місто».

Також на зустрічі звучали пропозиції про проведення свят для дітей-сиріт.

Читайте також наші новини у Facebook і Telegram.