Медіа

Назад

«Твоя країна fest»: Маріуполь з Днем Незалежності  привітали зірки української естради

25 серпня 2018, 09:28
1733
Суспільство, Культура

Фестиваль української музики «Твоя країна fest» зібрав на площі Свободи тисячі маріупольських сімей.  На День незалежності  їм дарували запальний настрій зірки вітчизняної естради  Фома та гурт  «Мандри», Марія Бурмака, «Тартак», «Антітела», «GrozovSka Band», «Gypsy Lyre».

«Твоя країна fest» проходить в Україні вперше. Маріуполь – третє місто, в яке заїхав фестиваль. Музиканти просувають багатогранність української музики та новий національний бренд «Ukraine now».

Маріупольці із задоволенням слухати улюблені пісні. Так, відкрили фестиваль запальні хлопці гурту «Тартак». Вони передали усім присутнім справжній драйв та позитивні емоції.  Жителі та гості міста підспівували, стрибали, танцювали та голосно аплодували. Такий настрій продовжувався до кінця фестивалю.

Дуже приємно було бачити на святі маріупольців, які прийшли  з національної символікою та одягнені у вишиванку. Дівчата  доповнили свої образи українськими віночками. На площі панував святковий настрій. Усі вітали один одного з Днем Незалежності України.

Слідом за «Тартак» дивовижну красу української музики розкрили «GrozovSka Band»,  Фома та гурт  «Мандри», Марія Бурмака та «Gypsy Lyre», гурт «Антітела».  Маріупольці поринули у світ традиції, затримали подих під час грі на сопілці,  насолоджувалися піснями про кохання та «ловили» музичну хвилю.

Підчас фестивалю жителям розповідали історію Маріуполя. Як місто крок за кроком будувалося, розвивалося та перетворилося в одне зі значущих, перспективних міст України.

Протягом виступів зірки вітали містян з Днем Незалежності України та  присвячували пісні захисникам. Вони відзначили, що Маріуполь – одне з найукраїнських міст нашої країни.