Медіа

Назад

«Маріуполь» та «Олександрія» зіграли в нічию

25 вересня 2017, 11:15
2141
Спорт

Вчора в Маріуполі відбувся матч 10-го туру Української Прем'єр-ліги «Маріуполь» - «Олександрія». Гру, яка завершилася внічию 1: 1, на стадіоні подивилися близько 9 тисяч осіб. Разом з глядачами за команду міста вболівав і міський голова Вадим Бойченко.

«Олександр Бабич, який прийняв «Маріуполь» лише два дні тому, влаштовувати кадрову революцію в матчі проти міцної «Олександрії» не став, обмежившись лише точковими (і вимушеними) корективами. У порівнянні з грою тижневої давності проти «Зірки» в стартовому протоколі приазовців значилися лише дві нових прізвища. Так, замість травмованого Кірюханцева з перших хвилин вийшов Насонов, а в центрі поля місце дискваліфікованого Рудики зайняв Віценець», - повідомляє прес-центр ФК «Маріуполь».

Приазовці потужно провели стартовий відрізок і вже до 11-й хвилині м'яч двічі перетнув лінію воріт «Олександрії». Але обидва рази лайнсмен фіксував «поза грою». У першому випадку, після навісу з кутового і удару Яворського, правила порушив Віценець. А на 11-й хвилині офсайд був зафіксований у Кожанова. Хоча до Денису м'яч потрапив від ноги захисника. Цікаво, що передувала цьому взяття воріт, класна комбінація у виконанні «Маріуполя»: Тищенко вигриз м'яч у суперника, а Болбат вивів Кожанова практично один на один з голкіпером. Леванідов «дуель» у Дениса виграв, але не виключився з гри і нав'язав боротьбу суперникові. У підсумку, м'яч відскочив до Мишнева. Удар, рикошет і Кожанов переправляє м'яч у порожні ворота ...

Здорово в центрі поля вели гру команди Танковскій і Мишнєв, Віценець виграв не одне єдиноборства, на флангах господарювали Тищенко, Кожанов і Болбат, а в штрафний бився Фомін. Але Леванідов і команда були бездоганні.

Після перерви «Маріуполь» з новими силами кинувся на штурм воріт «Олександрії». На 48-й хвилині Кожанов увірвався в штрафну, але пробити точно і сильно з гострого кута не зміг. Хороші моменти були у Тищенко і вийшов на заміну Тотовицького (Андрій дуже добре увійшов у гру). Леванідов двічі врятував свою команду, відбивши удари Фоміна і Мишнева. Довелося продемонструвати свою майстерність і Худжамову. Рустам ліквідував вихід один на один Сітало, а також впорався з хльостким ударом Полярус.

В кінці матчу «Маріуполь» ще більше підвищив темп і домігся свого. З навісом від кутового гості впоралися, але на підборі першим опинився Мишнєв. Точний навіс у центр штрафного і Яворський, вибігши з-за спин захисників, пробив у падінні - 1: 1.