Новини

Назад

На Міський палац культури чекає ремонт

14 березня 2018, 16:44
1525
Культура, Засідання виконавчого комітету

Сьогодні в Маріуполі на засіданні виконавчого комітету розглянули 77 питань. У їх числі затвердження робочого проекту з капітального ремонту Міського палацу культури. Заклад хочуть перетворити у культурну родзинку Лівобережного району.

Більше 60 років у палаці культури жодного разу не проводився капітальний ремонт. Його будівля з колонами, фресками і великим простором має великий культурний і творчий потенціал для розвитку. Однак технічний стан приміщення бажає залишати кращого.

За словами керівника управління капітального будівництва міськради Галини Шейченко, проект передбачає ряд будівельних заходів. Це зовнішній і внутрішній ремонт будівлі, а також благоустрій прилеглої території.

Міський голова Вадим Бойченко уточнив, що реалізація даного проекту розбита на три етапи-черзі. Цього року оголосять тендер на проведення зовнішнього ремонту будівлі.

«Спочатку почнемо з фасадних і зовнішніх робіт, продовжимо - внутрішнім ремонтом, а потім упорядкуємо прилеглу територію. Через три цих етапи буде реалізований ремонт об'єкта культури. Будівля Палацу культури стане енергоефективною. Він наповниться культурно, духовно та матиме відповідний естетичний вигляд»,
підкреслив мер.