Новини

Назад

Маріуполь вшановує поліцейських з нагоди другої річниці Нацполіції України (ФОТО)

05 серпня 2017, 14:10
2917
Суспільство, Діяльність депутатського корпусу

Саме цього дня рівно 2 роки тому був підписаний Закон України «Про Національну поліцію». На площі Воїнів-Визволителів в урочистій обстановці сьогодні вшановували співробітників Національної поліції.

Вишикуваний особовий склад територіальних органів поліції, за ними красується військова техніка, на столах представлені зразки озброєння і боєприпасів - все говорить про бездоганність і готовність у будь-яку хвилину стати на захист городян. Саме так Маріуполь зустрічає свято Національної поліції. З появою цієї структури, городяни зітхнули з полегшенням.

Сьогодні маріупольці спокійно відпочивають в парках і скверах. Гуляють у вечірній час вулицями Маріуполя, будучи впевнені, що їх життя під надійним захистом.

До правоохоронців звернувся заступник голови Донецької військово-цивільної адміністрації Віктор Ремській. «Передаю вітання від імені голови Донецької військово-цивільної адміністрації Павла Жебрівського. Ми не з чуток знаємо наскільки небезпечною і важкою є ваша служба. Ми цінуємо це. Облдержадміністрація завжди підтримує поліцію Донеччини і буде надалі сприяти її розвитку і процвітанню», -підкреслив він.

На сьогодні між міською радою та Національною поліцією склалася тісна співпраця. Про це говорить низка реалізованих програм: «Правопорядок», «Протидії тероризму» і «Безпечне місто».

Від імені міського голови Вадима Бойченка і депутатського корпусу поліцейських привітав секретар Маріупольської міськради Степан Махсма. «З вами нам стало безпечніше. Безпечніше вчитися, працювати, гуляти, жити. Свою роль в цьому зіграла реформа правоохоронної системи, завдяки якій з'явилася поліція нового зразка - Національна поліція України. До її лав потрапили кращі з кращих, які довели свою майстерність і відданість справі.

У вас одна з найблагородніших і в той же час відповідальних місій - оберігати і захищати життя людей. Дякую за вашу службу. Бажаю кожному з вас легких робочих буднів, міцного здоров'я, і щоб вдома вас чекали люблячі рідні. Зі святом, з Днем Національної поліції України», -сказав він.

Зараз поліція є потужною структурою, має все необхідне для захисту прав і свобод громадян. Наряди поліції обладнані сучасними транспортними і спеціальними засобами, технікою і озброєнням, своєчасно і ефективно протидіють злочинності.

За високий професіоналізм, сумлінне виконання службових обов'язків, відданість службі, вірність присязі й українському народу, а також з нагоди Дня Національної поліції України нагородили кращих співробітників.

На завершення урочистого заходу всі бажаючі могли подивитися зброю і техніку, а також послухати пісні у виконанні оркестру Головного управління Національної поліції в Донецькій області.​