Новини

Назад

"Академія поліції" поповнила ряди маріупольських правоохоронців

14 листопада 2017, 16:00
5643

Сьогодні відбувся випуск та складання Присяги слухачами Маріупольського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції» Донецького юридичного інституту МВС України. У урочистому заході прийняли участь заступник міського голови - керуючий справами виконкому  Ярослав Хотнянський та начальник управління з питань безпеки, протидії корупції, оборонно-мобілізаційної роботи та внутрішньої політики Григорій Березун.

41 слухач, а саме 29 поліцейських із Донецької, 10 із Тернопільської та по одному з Львівської та Рівненської областей успішно завершили навчання на курсах первинної підготовки поліцейських у Маріупольського центру професійної підготовки «Академія поліції».

«Сьогодні перед вами стоять відповідальні завдання, рішення яких вимагає володіння бездоганними професійними і особистими якостями. Глибокими знаннями і відмінною підготовкою. Заслужити довіру громадян можливо тільки відповідальним відношенням до справи, увагою і чуйністю до проблем кожного і в першу чергу - грамотною і професійною роботою», -  звернувся ЯрославХотнянський к випускникам «Академії поліції». Він побажав  міцного здоров'я, благополуччя і подальших успіхів  у справі на благо Маріуполя та його мешканців.

За високі показники у навчанні, активну участь у громадському житті інституту, дисциплінованість Подяки від ректора Донецького юридичного інституту МВС України Віктора Бесчастного отримали найкращі слухачі навчальних груп №9  та №10, дільничні офіцери Данно Тетяна,  Лінкін Максим,  Мальцев Ілля та Танадайчук Неля.

В свою чергу, від випускників навчального закладу виступив  рядовий поліції Святослав Лупаца, дільничний офіцер поліції сектору превенції патрульної поліції Сихівського ВП ГУНП у Львівській області, який в своїй промові висловив слова вдячності керівництву та науково-педагогічному складу Донецького юридичного інституту МВС України та  Маріупольського центру первинної професійної підготовки «Академія поліції».

Захід завершився музичним вітанням оркестру ГУНП в Донецькій області, творчим виступом курсантів 1-го курсу Донецького юридичного інституту МВС України та урочистим фотографуванням випускників.