Новини

Назад

Земля для воїнів АТО: депутати готові голосувати ще за 9 ділянок (ФОТОРЕПОРТАЖ)

20 квітня 2018, 15:39
698
Діяльність депутатського корпусу

Під час обговорення постійними комісіями земельних питань начальник управління земельних відносин Маріупольської міськради Дмитро Тітов представив проект рішення "Про затвердження проектів землеустрою відносно відведення земельних ділянок учасникам бойових дій - АТО".

Як зазначив доповідач, рішенням Маріупольської міської ради від 21.04.15 зарезервована територія для виділення землі військовослужбовцям під будівництво індивідуальних житлових будинків. "Сьогодні ми пропонуємо проголосувати за виділення землі учасникам АТО, які пройшли жеребкування, але ці проекти не потрапили на грудневу сесію. Вже відбулося засідання комісії з розподілу земельних ділянок воїнам АТО, де заявникам були роз'яснені нові вимоги", - повідомив він та додав, що у травні планується проведення наступного засідання комісії, де буде сформована нова черга й жеребкування претендентів на отримання земельних ділянок у Маріуполі.

Як було повідомлено, проекти землеустрою будуть виконані за бюджетні кошти. Депутати підтримали цей проект рішення, і на сесії проголосують за виділення земельних ділянок по вул. Пейзажній Лівобережного району ще 9 учасникам бойових дій(АТО).