Новини

Назад

З «Затишного двору» демонтували занедбаний хлібний кіоск

03 серпня 2017, 14:18
681
Житлово-комунальне господарство

У Маріуполі триває робота з демонтажу незаконних торгових об'єктів, як з вулиць міста, так й прибудинкової території. Так, сьогодні у дворі ОСББ, розташованого по бульвару Шевченка, 74, стало ще затишніше:  демонтували занедбаний хлібний кіоск. З ходом робіт ознайомився перший заступник міського голови Олександр Голтвенко.

За словами жителів, цей об'єкт торгівлі давно муляв їм очі. Мало того, що він роками без користі простоює, так ще й знаходиться в жалюгідному стані. З переходом в ОСББ двір розцвів, псує його зовнішній вигляд – цей кіоск.

З початку року в Маріуполі демонтовано понад 80 незаконних торгових об'єктів. Тільки за вчорашній день силами комунальних служб було ліквідовано шість об'єктів - зокрема в районі АС-2 та на «Черьомушках».

«Якщо ми будемо рухатися такими ж темпами, то за короткий проміжок часу приведемо Маріуполь до красивого та європейського рівня, - підкреслив Олександр Голтвенко. - У наших планах не зупинятися і в такому ж темпі продовжувати свою роботу».

З вулиць міста разом з нелегальними об'єктами торгівлі демонтують й незаконні рекламні конструкції, які теж псують зовнішній вигляд Маріуполя.

За лічені хвилини на очах у жителів комунальні служби міста знесли хлібний кіоск. Його чекає та ж сама участь, що й інших демонтованих МАФів - його вивезуть на полігон твердих побутових відходів. Як зазначив начальник інспекції з благоустрою Сергій Марчук, витрати, які понесло місто на демонтаж та зберігання даного об'єкту, покладаються на підприємця.

На місці знесеного кіоску жителі ОСББ планують висадити зелені насадження.