Новини

Назад

Вперше у Маріуполі пройшов весільний фестиваль «Білі ночі»

16 липня 2018, 16:47
1478
Суспільство

Організатором фестивалю був відділ розвитку туризму та промоції міської ради. Реалізовано проект у рамках міської програми малих грантів сприяння розвитку культури, туризму, спорту та молодіжної політики.

Фестиваль став результатом втілення в життя одного з проектів-переможців програми «Громадський бюджет». Сотні маріупольців прийшли зануритися в атмосферу романтики, яку для них створили найкращі весільні фотографи, стилісти, візажисти, декоратори, ведучі та шоу-групи Маріуполя.

На головній алеї Міського саду пройшов парад весільних арок від студій декору "Зеффір", "Романтик", "Модаріна", "Свято для Вас". Весільні фотографи Олена Малай, Катерина Яблунівська, Ірина Рябова стали учасниками весільної фотосушкі. Також свої фотографії вивісили і гості фестивалю.

Окремою локацією фестивалю стала виставка-ярмарок весільних прикрас і декору хенд-мейд та майстер-класи по весільному образу від шкіл-студій Ольги Чаусенко, Олени Льовіной і салону "БьютіРум".

Святковий настрій з головної сцени парку створювали шоумен Артур Григорян, виконавиця Вікторія Попова, колектив "TwinsStory", кавер-група "Пульс м`юзік" і шоу-група "Джем".

Поруч зі сценою розташувалася локація швидких побачень, її учасники змогли поспілкуватися і познайомитися з новими людьми. А на оглядовому майданчику з видом на море пройшла виїзна церемонія для пари Романа та Нелі. Її провела спеціально запрошена ведуча Валерія Клімюкова.

Яскравим завершенням вечора став традиційний кінопоказ під відкритим небом. Цього разу дивилися легку і романтичну комедію "Весільний переполох".