Новини

Назад

Віталій Мандрик посмертно отримав звання почесного жителя Маріуполя

25 квітня 2018, 14:58
1029
Сесії міської ради

ХХХ сесія міської ради VII скликання стартувала з вручення матері Віталія Мандрика Світлані Іванівні, яка прийшла з дочкою героя України, сертифіката на 50 тис. грн, а сам захисник посмертно отримав звання почесного жителя Маріуполя.

Як зазначив міський голова Вадим Бойченко, завдяки таким людям сьогодні Маріуполь безпечне та розвинуте місто на сході України.

Ми пам'ятаємо тих людей, які в непростий час захищали наш мирний сон. Захищали наших дітей, для того щоб вони могли вільно гуляти по вулицях міста. Дитячий сміх, який ми чуємо у дворах - це їхня заслуга. Віталій Мандрик увійде в історію не тільки, як герой, а й як почесний житель Маріуполя
сказав мер

23 січня 2015 року старший лейтенант МВС України Віталій Мандрик цінної власного життя перешкодив реалізації теракту на території Маріуполя. Несучи службу на ділянці дороги по вулиці Пашковського, правоохоронець зупинив для перевірки автомобіль, в якому і виявилися терористи. В результаті зіткнення Віталій отримав кульове поранення в голову, що і стало причиною смерті. Йому було 27 років.