Новини

Назад

Вадим Бойченко: "Потрібно домагатися для людей законної справедливості"

17 липня 2018, 13:34
1819
Суспільство

Допомагати жителям у вирішенні їхніх проблем - стоїть на чолі роботи міської влади. Сьогодні на питання маріупольців відповідав на особистому прийомі міський голова Вадим Бойченко. Попередньо на зустріч до мера записалися вісім людей.

Маріупольців хвилювали різний спектр питань: від поліпшення житлових умов і вирішення комунальних проблем до виділення матеріальної допомоги.

"Не буває нерозв'язних завдань, потрібно домагатися для людей законної справедливості. Ми повинні займати і відстоювати позицію жителів!" 
підкреслив в ході прийому Вадим Бойченко.

З цілим списком проблем до мера звернулася мешканка проспекту Нахімова. Підсумок зустрічі з міським головою - розроблять технічне рішення в усуненні проблем з балконами по конкретному будинку, змонтують автоматичну рамку управління до початку опалювального сезону, вирішать питання з перепадами електроенергії та наведуть порядок з квитанціями.

"Усі обслуговуючі компанії повинні створити зручний сервіс для жителів нашого міста. Наприклад, переглянути період збору квитанцій або нехай вони приходять вчасно. Жителям міста має бути зручно. Я відстоюю позицію маріупольців. Люди не повинні вистоювати на звірці довгі черги. Треба міняти підходи і самим змінюватися",
підкреслив мер.

Підняли і перспективну пропозицію щодо створення підрозділу з обслуговування медичного обладнання при лікарні. Ідею візьмуть у роботу. Також, як і допомогу у виданні книг маріупольського автора, які присвячені історії України та видатним особистостям Приазов'я. Їх роздадуть директорам шкіл і бібліотекам міста.
 
Разом з проблемними питаннями до Вадима Бойченка приходили і зі словами подяки. Батьки і адміністрація школи № 52 в знак відчутної підтримки і розвиток напрямку "дитинства" передали меру картину талановитого учня та книги педагога.