Новини

Назад

Вадим Бойченко: «Наступний рік - рік медицини у Маріуполі»

10 жовтня 2017, 16:54
1234
Суспільство, Медицина

Про це в ході робочого об'їзду розповів міський голова Вадим Бойченко. Він перевірив, як проходить капітальний ремонт з утеплення фасаду дитячого стаціонару по проспекту Миру, 80. Вартість проекту - близько 6,5 млн грн. Фінансується ремонт за кошти, виділені з Державного Фонду Регіонального розвитку.

Фасад будівлі вже радує маріупольців яскравими барвами. Як зазначають медики, діти та їхні батьки зі словами подяки сприймають цей ремонт. Вони раді, що міська влада приділяє увагу медицині та вирішує її застарілі проблеми.

«Наступний рік - рік медицини у Маріуполі. Ключовий напрямок - дитинство. Ми хочемо, щоб в лікарнях кардинально змінилося ставлення до наших дітей, щоб вони там були максимально оточені турботою, отримували кваліфіковане лікування та були здоровими. Ми створюємо всі необхідні для цього умови»,
підкреслив Вадим Бойченко.

Ремонт даного корпусу - це перший проект, на реалізацію якого Маріуполь отримав фінансування з Державного Фонду Регіонального розвитку. Завдяки тому, що всі закупівлі були проведені через систему «ProZorro» місту вдалося зекономити 1,5 млн грн.

Мер також розповів, що місто зацікавлене в збереженні золотого фонду лікарів Маріуполя. Для цього створюються умови для їх роботи, ведуться ремонти приміщень та закуповується нове сучасне обладнання. Крім того, перед управлінням охорони здоров'я стоїть завдання - знайти внутрішні резерви, щоб підтримати медперсонал гідними зарплатами.