Новини

Назад

Вадим Бойченко: «Ми сьогодні будуємо новий Маріуполь»

23 травня 2018, 19:50
1191
Сесії міської ради

За традицією, після засідання чергової сесії Маріупольської міської ради, міський голова Вадим Бойченко провів прес-конференцію. Журналістів цікавив  ряд питань: від благоустрою до розвитку транспортної логістики.

Мер розповів, що зараз в центрі Маріуполя кипить робота з капітального ремонту проспекту Миру, очікується і реконструкція території навколо драматичного театру.

До Дня міста ми побачимо вже інший центр Маріуполя. Ми вдихаємо в нього нову філософію, створюючи туристичний кластер міста Марії, який починається з його серця,
зазначив Вадим Бойченко.

Також міський голова розповів, що Маріуполь працює над вирішенням ряду актуальних проблем міста, співпрацюючи з міжнародними партнерами. Серед них - розробка нової транспортної моделі міста та придбання нового комунального транспорту.

Прокоментував мер і своє рішення щодо перенесення питання на наступну сесію міської ради, яке стосується підвищення рівня заробітної плати співробітникам муніципалітету.

Це питання необхідно доопрацювати. Ми сьогодні будуємо новий Маріуполь. Створюючи новий ринок праці і мотивації, ми боремося за якісного співробітника муніципалітету,
підкреслив Вадим Бойченко.