Новини

Назад

Вадим Бойченко: «Електронна система фотофіксації допоможе всім залучатися до проблем міста»

21 березня 2018, 15:29
1588
Сесії міської ради

На сесії міської ради прийняли рішення про приєднання Маріуполя до електронної системи PhotoFact. За його допомогою можна контролювати виконання робіт підрядних організацій будь-якої складності у режимі віддаленого доступу. Маріуполь першим в Україні приєднався до цього проекту.

За словами начальника тендерного управління міської ради Михайла Івченка, система дозволяє слідкувати за якістю виконаних робіт, дивитися на результати роботи працівників, здійснювати моніторинг кількості персоналу на об’єкті. Користувачі проекту умовно ділять на репортерів (підрядні організації), спостерігачів (менеджери проектів, керівники закладів та профільні спеціалісти) та модераторів (замовники).

«Система працює наступним чином - створюється список контрольованих об’єктів. Далі визначають виконавців та строки. Викованець робить фото з телефону або планшету, яке заносять до системи. Данні зберігаються у хмаровому сервісі. Далі звіт або затверджується, або відправляється на доопрацювання», - зазначив Михайло Івченко.

PhotoFact  також буде реалізовано у частині взаємодії з громадою. Функція працюватиме за принципом «Було-Стало». Це дозволить ще більше комунікувати з жителями.

Електронна система фотофіксації допоможе всім залучатися до проблем міста. Це сервіс, який допоможе нам звернути увагу на ті проблеми, які ми, можливо, не помітили, а жителі проявлятимуть свою громадянську позицію. Таким чином, ми разом будемо залучені до вирішення проблем нашого міста
підсумував міський голова Вадим Бойченко.