Новини

Назад

В Маріуполі обговорили екологічні проблеми та шляхи їх вирішення

26 липня 2017, 20:00
1206
Екологія

Сьогодні пройшло засідання круглого столу на тему ««Екологічні проблеми міста Маріуполь та шляхи їх розв’язання на засадах збалансованого розвитку», організатором якого виступила Всеукраїнська екологічна ліга. Прийняв участь у заході перший заступник міського голови Олександр Голтвенко, народні депутати України, фахівці, науковці, представники бізнес-структур і громадськість.

Діалог пройшов конструктивно, кожен висловив своє бачення та мав нагоду запропонувати засоби вирішення найбільш гострих проблем. Так, народний депутат України, заступник голови Комітету Верховної Ради з питань екологічної політики Олег Недава розповів: «Усі екологічні проблеми є наслідками недосконалої економічної політики протягом десятиліть».

Олександр Голтвенко у свою чергу зазначив: «Цього року Маріуполь вперше за довгі роки отримав достатній об'єм фінансування екологічних програм, як з областного бюджету, так і з міського. Вони будуть виконані у повному обсязі згідно з графіком та у рамках Стратегії розвитку міста». Також перший заммера у своїй презентації показав, як вирішуться питання комунальної екології Маріуполя, малої екології та озеленення міста.

Усі сторони прийшли до єдиного розуміння ситуації та розуміння, що тільки суспільними зусиллями та здатністю чути один одного можна вирішити проблеми у найкоротші сроки.